Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei

La Gallerix găsiți o gamă atent selectată de postere create de designeri creativi și fotografi din întreaga lume. Adunăm cele mai bune din artă și design și le facem la prețuri accesibile tuturor.

Magazinul nostru online oferă o gamă largă de artă de perete și imprimeuri fotografice pentru toate gusturile; de la peisaje pitorești liniștite și panorame metropolitane cool până la artă abstractă plină de viață sau subestimată. În ciuda varietății stilistice a colecției noastre, minimalismul și simplitatea designului scandinav se află în centrul inspirației noastre. Indiferent dacă interiorul tău este plin de capriciu și confortabil sau luminos și revigorant, selecția noastră vastă de artă de perete este echipată pentru a-l impregna cu un ton complementar la alegerea ta. Selectați din categorii precum Moda, Fotografii emblematice, Printuri artistice, Natură, Natură, Botanică, Ilustrații și multe altele.

Ramele noastre de înaltă calitate vă permit să modelați arta de perete într-un stil care vă vorbește. Alegeți dintre ramele alb-negru discrete, care vor da proeminență imaginii dvs., sau ramele elegante din stejar natural - o potrivire perfectă pentru numeroasele postere orientate spre fotografia naturală disponibile în magazinul nostru. Ramele noastre de înaltă calitate sunt ergonomice și versatile; sunt ușor de deschis și pot fi atârnate atât pe verticală, cât și pe orizontală. Preț accesibil nu înseamnă întotdeauna un sacrificiu în calitate. În magazinul nostru puteți găsi postere și rame ieftine care vor decora în mod plăcut orice cameră din casa sau biroul dumneavoastră. Inspiră-te și impresionează-ți oaspeții.

 

Internet:
https://gallerix.ro

E-mail:
[email protected]
 

Sediul companiei/Adresa:
Gallerix AB
Västergatan 6D
35230 Växjö
Sweden

TVA/Număr de înregistrare al companiei:
SE556775939301


Gallerix.ro este deținut și administrat de Gallerix AB, un partener de comerț electronic cu servicii complete.

Accesul și utilizarea www.gallerix.ro pot fi acordate numai în conformitate cu termenii noștri. Înainte de orice utilizare a acestui site web, se presupune că ați citit și ați înțeles condițiile noastre și confidențialitatea noastră.