Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame de stejar

Aici vei gasi rame de stejar de la Gallerix. Ramele noastre de stejar sunt de înaltă calitate și vin cu un plexiglas foarte gros. Toate ramele pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame de stejar


Rame de stejar pentru postere

Dacă doriți să cumpărați rame de stejar, vizitați Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o selecție atentă de rame de stejar de înaltă calitate. Toate ramele de stejar pot fi agățate atât în ​​format orizontal, cât și vertical. Ramele noastre de fotografii realizate 100% din stejar masiv sunt livrate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Ramele noastre de stejar au o lățime a profilului de 12 mm și o adâncime a profilului de 20 mm.

Asamblare simplă a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre de stejar sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre de stejar ieftine, de înaltă calitate. Pot fi agățate atât în ​​format vertical, cât și orizontal pe perete.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele de stejar din gama noastră sunt echipate cu plexiglas foarte gros. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama foto de perete.

Ramele noastre de stejar

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • 100% stejar masiv
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Lemn certificat FSC
  • Montare orizontală și verticală