Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame din lemn

Aici vei gasi rame din lemn de la Gallerix. Ramele noastre din lemn de înaltă calitate sunt furnizate cu un plexiglas foarte gros. Toate ramele din lemn pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame din lemn


Rame de lemn pentru postere

Dacă doriți să cumpărați rame din lemn, vizitați Gallerix.ro. La Gallerix, veți găsi o selecție atentă de rame din lemn de înaltă calitate. Toate ramele din lemn pot fi agățate atât în ​​format orizontal cât și vertical. Ramele noastre din lemn au cleme flexibile de rotire pe spate care vă permit să montați ușor și rapid posterul în cadru. Toate ramele sunt furnizate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Cadrele noastre din lemn au o lățime a profilului de 12 mm și o adâncime a profilului de 22 mm.

Asamblare simplă a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre de fotografii din lemn sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face ca postere să fie montate rapid și ușor în ramele noastre ieftine și de înaltă calitate din lemn. De asemenea, au cârlige, astfel încât să poată fi atârnate pe perete atât în ​​format portret, cât și în format peisaj.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele din lemn din gama noastră sunt echipate cu plexiglas foarte gros. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama din lemn de perete.

Ramele noastre din lemn

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • Lemn certificat FSC
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Montare orizontală și verticală