Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul
Rame
Rame la Gallerix
Rame elegante

Rame

Cu ramele noastre, creați artă de perete de înaltă calitate care încadrează și oferă posterelor dvs. o impresie frumoasă și proeminentă. Toate ramele pot fi agățate atât în ​​format vertical, cât și orizontal. Toate ramele noastre sunt furnizate cu un plexiglas extra gros.

Cumpărați rame foto


Rame pentru postere

Ai de gând să cumperi rame? Atunci ar trebui să vizitați gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o gamă completă de rame de înaltă calitate, dar la un preț mic. Avem rame pentru postere in dimensiunile 21x30, 30x40, 50x70 si 70x100 cm. Toate dimensiunile au un profil frumos, subțire, care are 9-12 mm lățime și 20-22 mm adâncime. Toate ramele pot fi agățate atât în ​​format vertical, cât și orizontal.

Rame în diferite culori și dimensiuni

Oferim o selecție atentă de rame din lemn și metal. Ramele noastre din lemn de culoare alb-negru au un finisaj de suprafață dublu lăcuit, care conferă o suprafață netedă și perfectă, fără defecte. Ramele noastre de stejar sunt realizate 100% din stejar masiv, cu un finisaj natural frumos. Ramele metalice sunt disponibile în culorile negru, auriu, argintiu și cupru.

Asamblare simplă a ramei foto

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre ieftine, de înaltă calitate. De asemenea, au cârlige pentru a putea fi agățate atât pe verticală, cât și pe orizontală, în funcție de motiv.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele din gama noastră sunt echipate cu un plexiglas foarte gros. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama foto de perete.

Ramele noastre

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Montare orizontală și verticală
Serviciu clienți

Dacă aveți întrebări despre ramele noastre, sunteți binevenit să contactați serviciul nostru pentru clienți. Contactați serviciul clienți prin formularul de contact de pe site sau trimițându-ne un e-mail. Răspundem întotdeauna cât de repede putem, în mod normal în 24 de ore. Bun venit la Gallerix!