Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame de aur

Aici veți găsi rame auriu de la Gallerix. Ramele noastre aurii de înaltă calitate sunt furnizate cu un plexiglas foarte gros. Toate ramele pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame de aur


Rame aurii pentru postere

Dacă doriți să cumpărați rame de aur, vizitați Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o selecție atentă de rame aurii. Toate ramele aurii pot fi agățate atât în ​​format peisaj, cât și în format portret. Toate ramele sunt furnizate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Ramele noastre metalice aurii au un finisaj de suprafață lucios. Ramele aurii au o lățime a profilului de 9 mm și o adâncime a profilului de 22 mm.

Asamblare simplă a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre aurii sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre aurii ieftine și de înaltă calitate. De asemenea, au cârlige, astfel încât să poată fi atârnate pe perete atât în ​​format portret, cât și în format peisaj.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele aurii din gama noastră sunt echipate cu un plexiglas foarte gros, fără spargeri. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama foto aurie de perete.

Ramele noastre aurii

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • Profil subțire
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Montare orizontală și verticală