Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei

www.gallerix.ro este administrat și întreținut de Gallerix AB. Gallerix AB este înregistrată în Suedia sub numărul companiei 556775-9393. Numărul de înregistrare în scopuri de TVA al companiei este SE556775939301. Sediul central al Gallerix este la Västergatan 6D, 352 30 Växjö.

Gallerix AB oferă acces la site-ul www.gallerix.ro (denumit în continuare „site-ul”). Vindem produsele noastre în conformitate cu termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Citiți cu atenție termenii înainte de a utiliza site-ul web. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu acești termeni și condiții în întregime.

 

1. Contul dvs.
Dacă utilizați acest site web, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității numelui de utilizator și a parolei contului și pentru a împiedica utilizatorii neautorizați să obțină acces la computerul și contul dumneavoastră. Sunteți responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă în contul dvs. și cu ajutorul parolei dvs. Sunteți de acord să luați toate măsurile necesare pentru a păstra confidențialitatea parolei. Dacă bănuiți că altcineva vă cunoaște parola sau că parola este folosită de altcineva decât dvs., trebuie să ne anunțați.

Verificați dacă toate informațiile pe care ni le-ați furnizat sunt corecte și complete și informați-ne cât mai curând posibil dacă informațiile se modifică.

Gallerix AB vinde numai persoanelor și companiilor care pot plăti cu card de credit/card de debit sau prin factură. Persoanele cu vârsta sub 18 ani pot cumpăra produse de la Gallerix AB numai dacă un părinte sau tutore este de acord.

Gallerix AB își rezervă dreptul de a refuza accesul la site, de a închide un cont, de a elimina sau de a modifica conținut sau de a anula comenzi la propria sa discreție. Dacă anulăm o comandă, clientul nu este responsabil pentru plată.

 

2. Politica de confidențialitate
Citiți politica noastră de confidențialitate dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care gestionăm datele personale. Aici puteți citi și despre reglementările care se aplică site-ului nostru.

 

3. Acces la Site
Facem tot posibilul pentru a ne asigura că site-ul web este disponibil fără întrerupere și că transmisiile au loc fără erori. Cu toate acestea, din cauza naturii Internetului, acest lucru nu este ceva ce putem garanta. Accesul la Site poate fi din când în când imposibil sau limitat din cauza reparațiilor, întreținerii sau introducerii de noi funcții sau servicii. Minimizăm astfel de întreruperi sau limitări pe cât posibil.

 

4. Permisiunea de a accesa site-ul
Gallerix AB acordă permisiunea pentru acces limitat și utilizarea personală a site-ului. Această permisiune nu vă oferă dreptul de a descărca (cu excepția funcțiilor generale de cache) sau de a modifica site-ul web sau părți ale acestuia fără acordul prealabil scris al Gallerix AB. Permisiunea nu include, de asemenea, revânzarea sau utilizarea comercială a acestui site web sau a conținutului acestuia, inclusiv colectarea și utilizarea selecțiilor de produse, descrierilor sau prețurilor, utilizarea indirectă a acestui site web sau a conținutului acestuia, descărcarea sau copierea informațiilor despre cont pentru utilizarea alți proprietari de magazine sau utilizarea de date mining, roboți sau instrumente similare de colectare a datelor. Site-ul web sau părți ale acestuia nu pot fi reproduse, duplicate, copiate, vândute, revândute, vizitate sau utilizate în alt mod în scopuri comerciale fără acordul nostru scris prealabil.

 

5. Restricții
Nu puteți utiliza cadre pentru a ascunde mărci comerciale, logo-uri sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, aspect de pagină sau informații) de la Gallerix AB fără acordul nostru scris prealabil. Nu puteți utiliza metaetichete sau alt „text ascuns” împreună cu numele companiei Gallerix AB, numele produsului sau mărcile comerciale. Orice utilizare neautorizată a site-ului web anulează toate permisiunile sau licențele de utilizare a site-ului web care au fost acordate de Gallerix AB.

Nu puteți utiliza nicio siglă, marcă comercială sau altă imagine protejată prin drepturi de autor sau marcă comercială afișată pe site web ca parte a unui link fără acordul nostru scris prealabil.

Nu trebuie să utilizați site-ul într-o manieră care ar putea duce la întreruperea, deteriorarea sau deteriorarea site-ului sau să împiedice accesul la site.

Nu puteți utiliza site-ul web:

- în scopuri frauduloase sau în cadrul unor activități criminale sau a altor activități neautorizate.
- pentru a trimite, utiliza sau reutiliza materiale ilegale, ofensatoare, defăimătoare, inacceptabile sau amenințătoare.
- care încalcă drepturile de autor, mărcile comerciale, informațiile confidențiale sau alte drepturi sau care sunt dăunătoare în alt mod terților sau inacceptabile.
- care constă sau conține viruși, declarații politice, declarații comerciale, scrisori în lanț, e-mailuri în masă sau spam.
- pentru a provoca disconfort, neplăceri sau îngrijorări inutile.

 

6. Drepturi de autor, aviz juridic și drepturi la baza de date

Întregul conținut al site-ului web și structura site-ului, de exemplu, text, grafică, logo-uri, simboluri, imagini și software, aparțin Gallerix AB sau furnizorilor acestora de conținut și sunt protejate de legislația suedeză, europeană și internațională privind drepturile de autor și de legile privind drepturile de baze de date.

Tot software-ul utilizat pe site aparține Gallerix AB sau furnizorilor noștri de software și este protejat de legislația suedeză, europeană și internațională privind drepturile de autor.

Nu puteți descărca și/sau reutiliza părți din conținutul site-ului web fără acordul scris prealabil obținut de la Gallerix AB. În special, nu trebuie să aplicați instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și descărcare a datelor (o dată sau în mod repetat) în scopul utilizării unor părți semnificative ale site-ului. În plus, nu puteți crea și/sau elibera propria bază de date, care conține părți semnificative ale site-ului web (de exemplu, prețurile noastre sau gama noastră de produse).

Mai multe informații pot fi găsite în secțiunea de declinare a răspunderii legale de mai jos.

 

7. Declinare legală
www.gallerix.ro și www.gallerix.com sunt domenii înregistrate aparținând Gallerix AB.

 

8. Acord cu clientul
Când plasați o comandă pentru achiziționarea unui produs de pe site, vă vom trimite un e-mail de confirmare. Acest e-mail confirmă că am primit comanda dumneavoastră și conține toate informațiile despre comandă. Comanda dumneavoastră constituie o solicitare către noi că doriți să cumpărați un anumit produs. Achiziția este aprobată de noi atunci când vă trimitem produsul. Când plasați o comandă, solicitați să încheiați un acord cu Gallerix AB. Gallerix AB deține produsul până când ați plătit integral pentru acesta și Gallerix AB a primit plata.

Gallerix AB își rezervă dreptul de a reține o comandă pentru a verifica securitatea expedierii. Gallerix AB este de acord cu jurisdicția exclusivă a acestor instanțe.

 

9. Modificări ale Serviciilor sau completări ale Termenilor
Ne rezervăm dreptul de a face modificări site-ului web, politicilor companiei și acestor termeni și condiții în orice moment. Utilizarea de către dvs. a site-ului web și a comenzilor pe care le plasați sunt supuse termenilor și condițiilor care se aplică atunci când utilizați site-ul sau când comandați produse de la noi, cu excepția cazului în care legea impune modificarea termenilor sau condițiilor (caz în care astfel de modificări se va aplica și comenzilor anterioare pe care le-ați făcut de la noi). Dacă vreuna dintre aceste prevederi este invalidă sau din orice alt motiv nu are forță juridică, prevederile în cauză vor fi eliminate din celelalte prevederi și astfel nu afectează valabilitatea sau aplicarea celorlalte prevederi.

 

10. Evenimente în afara controlului nostru
Gallerix AB nu poate fi făcută responsabilă pentru întârzierile sau deficiențele în îndeplinirea obligațiilor noastre conform acestor prevederi, dacă întârzierea sau deficiența în îndeplinire este cauzată de un eveniment aflat în afara controlului nostru. Această prevedere nu afectează drepturile dumneavoastră statutare.

 

11. Limitarea răspunderii
Dacă nu respectați acești termeni și nu luăm măsuri împotriva dvs., avem în continuare dreptul de a ne exercita drepturile dacă încălcați acești termeni cu altă ocazie.

 

12. Competență și instanță
Utilizarea de către dvs. a site-ului web, orice achiziție pe care o faceți de pe site și acești termeni și condiții sunt supuse legii suedeze și se consideră că au avut loc în Suedia. La fel ca noi, sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor suedeze. Aceste prevederi nu afectează drepturile dumneavoastră statutare.

 

13. Despre Companie
Site-ul este administrat de Gallerix AB:
• Număr de înregistrare în scopuri de TVA SE556775939301
• Compania este înregistrată în Suedia

 

© Gallerix AB 2021. Cu drepturi exclusive.