Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei

Pereți cu tablouri

Cumpărați un perete cu tablouri complet creat de designerii și decoratorii noștri talentați. Aici am colectat colajele noastre de imagini și le-am împărțit după numărul de imagini, culoare și categorie, astfel încât să puteți găsi rapid și ușor ceea ce se potrivește casei și stilului dvs. personal.

Perețe cu tablouri Inspirație


Inspirație pentru pereți cu tablouri

Bine ați venit pe pagina noastră de inspirație cu pereți cu tablouri. Aici veți găsi pereți frumosi cu tablouri cu postere și rame create de proprii designeri și decoratori. Fiecare perete cu tablou este unic și asamblat pentru a se armoniza într-o cameră specială sau pe baza unei culori a peretelui. Simțiți-vă liber să utilizați funcția noastră de sortare și să sortați după culoarea camerei sau a peretelui atunci când căutați inspirație.

Cumpărați un perete cu tablouri complet

Crearea propriului perete unic cu imagini poate fi atât dificilă, cât și consumatoare de timp. Găsiți inspirație printre pereții noștri cu tablouri și comandați întregul perete cu tablouri complet, așa cum a fost proiectat de decoratorii noștri calificați, sau ajustați numărul și dimensiunea după bunul plac și pe gustul dvs. Puteți renunța cu ușurință la un afiș sau o ramă pentru tablouri dacă peretele nostru cu imagini este prea mare sau doriți să schimbați un anumit motiv sau o ramă. Personalizează-ți în funcție de preferințele tale!

Ordonează-ți peretele cu tablouri după cameră și culoare

O modalitate bună de a găsi combinația potrivită de postere pentru un perete cu imagini este să începeți de la culoarea peretelui dvs. Combinarea culorilor care se potrivesc între ele este esențială pentru a crea un întreg frumos în care peretele cu tablou se armonizează cu camera și cu alte mobilier. Cu funcția noastră de sortare, puteți sorta cu ușurință pereții noștri cu imagini după culoarea peretelui atunci când căutați inspirație. De asemenea, puteți alege să sortați după cameră, de exemplu sufragerie, dormitor, birou sau camera copiilor și să găsiți rapid pereți cu tablouri frumoși special creați pentru a se potrivi chiar aici.

Pereți cu tablouri la modă

Actualizăm regulat pagina noastră cu pereți de tablouri și lansăm noi colaje cu imagini frumoase adaptate culorilor și tendințelor sezonului. Personalizați-vă sau comandați un perete cu tablouri creat de decoratorii noștri. Desigur, vă puteți crea propriul perete cu tablouri unice, înlocuind unul dintre afișele pe care le-am ales cu un poster care credeți că se potrivește mai bine. Avem peste 3500 de postere unice din care să alegeți!

Pereți cu tablouri în camere diferite

Avem pereți cu tablouri sortați în următoarele camere:

  • Camera de zi
  • Dormitor
  • Perete cu tablouri Camera copiilor
  • Sala de studiu
  • Bucătărie

Șablon de perete cu tablouri

Construirea unui perete cu tablouri poate necesita planificare. Folosiți șabloanele noastre pentru a găsi dimensiunea și combinația de rame de imagine care se potrivesc camerei dvs. și suprafeței pe care o aveți la dispoziție. Avem șabloane atât pentru pereți cu tablouri mici, medii și mari, cu dimensiuni atât de lățime, cât și de înălțime.