Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame de argint

Aici vei gasi rame din argint de la Gallerix. Ramele noastre argintii de înaltă calitate vin cu un plexiglas foarte gros. Toate ramele pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame de argint


Rame de argint pentru postere

Dacă doriți să cumpărați rame din argint, vizitați Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o selecție atentă de rame argintii. Toate ramele argintii pot fi agățate atât în ​​format peisaj, cât și în format portret. Toate ramele sunt furnizate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Ramele noastre din metal argintiu au un finisaj lucios la suprafață. Ramele argintii au o lățime a profilului de 9 mm și o adâncime a profilului de 22 mm.

Asamblare simplă a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre argintii sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre argintii ieftine, de înaltă calitate. De asemenea, au cârlige, astfel încât să poată fi atârnate pe perete atât în ​​format portret, cât și în format peisaj.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele argintii din gama noastră sunt echipate cu un plexiglas foarte gros, care nu se sparge. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama argintie pe perete.

Ramele noastre argintii

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • Profil subțire
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Montare orizontală și verticală