Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Culoare
Orientare
Utilizează filtrul
Noutăţi
Postere la Gallerix
Postere pentru toate camerele

Noutăţi

Lansăm noi motive inspiratoare în mod continuu în fiecare săptămână. Aici veți găsi articole din colecțiile noastre absolut cele mai recente create de fotografi celebri, ilustratori, artiști și propria noastră echipă de design. Înscrieți-vă pentru buletinul nostru informativ și urmăriți-ne pe Instagram pentru a primi cele mai recente știri înaintea tuturor.

Postere Noutăţi


Postere noi la Gallerix

Descoperiți cele mai recente postere create de fotografi celebri, ilustratori, artiști și propria noastră echipă de design. Printre afișele noastre veți găsi motive interesante din toate categoriile noastre precum abstract și ilustrații, picturi pentru copii, botanică, animale, artă foto, modă, natură, arhitectură, picturi text și postere alb-negru.

Postere noi în fiecare săptămână

Lansăm noi postere și colecții noi în fiecare săptămână, cu motive interesante, care urmează întotdeauna cele mai recente tendințe în design și design interior. Pagina noastră de colecție este cel mai bun loc pentru a găsi noi postere interesante și inspirație pentru interiorul dvs. atunci când căutați postere unice care să pună o notă personală pe pereți. A fi inspirat!

Postere de înaltă calitate

Când comanzi de la Gallerix, primești postere de cea mai înaltă calitate. Imprimăm afișele noastre pe hârtie mată de 200 de grame de cea mai înaltă calitate de la fabrica de hârtie franceză Clairefontaine. Hârtia este certificată de mediu FSC și eticheta ecologică Swan/UE de producție. Pentru fiecare copac folosit la producerea posterelor noastre, plantăm doi noi.

Selecție mare de postere

Avem o gamă largă de postere și artă. Alegeți dintre peste 3.500 de motive unice din categorii precum botanică, natură, alb-negru, postere pentru copii, artă și abstract. Sortați după dimensiune, orientare, culoare sau categorie. Descoperă, de asemenea, listele noastre de top cele mai vândute, știri și motive la modă în căutare de inspirație și noi postere frumoase.