Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame de cupru

Aici veți găsi rame de cupru de la Gallerix. Ramele noastre de cupru de înaltă calitate sunt furnizate cu un plexiglas foarte gros. Toate ramele pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame de cupru


Rame de cupru pentru postere

Dacă doriți să cumpărați rame din cupru, vizitați Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o selecție atentă de rame din cupru. Toate ramele din cupru pot fi agățate atât în ​​format orizontal, cât și vertical. Toate ramele sunt furnizate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Ramele noastre metalice din cupru au o suprafață lucioasă. Ramele din cupru au o lățime a profilului de 9 mm și o adâncime a profilului de 22 mm.

Asamblare simplă a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre din cupru sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre ieftine și de înaltă calitate din cupru. De asemenea, au cârlige, astfel încât să poată fi atârnate pe perete atât în ​​format portret, cât și în format peisaj.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele din cupru din gama noastră sunt echipate cu plexiglas foarte gros. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama de cupru pe perete.

Ramele noastre de cupru

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • Profil subțire
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Montare orizontală și verticală