Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
129,00 lei 90,30 lei
Artă la modă
Ce oraș alegi?

Poster de harta

Creează un poster hartă unic cu orice locație din lume. Toate hărțile sunt personalizabile pe baza unuia dintre șabloanele noastre. Alege ce combinații de culori dorești și tipul de presiune ram care se potrivește cel mai bine imaginii tale. Posterele tip hartă sunt disponibile în trei dimensiuni diferite; 30x40 cm, 50x70 cm și 70x100 cm.

Imprimăm hărțile noastre pe o hârtie semi-mată de 240 g/m² atent selectată, de calitate premium superioară, concepută special pentru postere și printuri fotorealiste. Toate posterele tip hartă sunt, de asemenea, imprimate manual cu sigiliul nostru unic, care dă imprimării un aspect exclusivist.
Personalizați stilul
Hartă la modă
Diferite dimensiuni
De la 90,30 lei 129,00 lei
Începe să creezi aici
Clienții noștri pe Instagram
Fii inspirat de ceea ce au creat alții. Găsiți-vă favoritele și creați-vă propria hartă unică.

Hărți poster


Hartă poster de la Gallerix

O hartă poster nu este doar o hartă. Sau un afiș. Un poster de hartă este o hartă personală cu un design unic, creată pe baza unui loc sau a unui eveniment important dintr-un loc, ceea ce înseamnă adesea ceva cu totul special. Unde te-ai născut? Unde ai crescut? Unde locuiţi? Unde te-ai cunoscut sau unde te-ai căsătorit? Posibilitățile sunt nelimitate atunci când îți creezi propria hartă unică, cum ar fi harta lumii, harta orașului, loc faimos sau necunoscut undeva în lume. Tu ce loc alegi?

Concepe-ți propria hartă ca un tablou

Crearea și comandarea propriei hărți unice de poster este ușor. Accesați instrumentul nostru de design și începeți prin a alege o locație pentru posterul hărții dvs. Poate fi o țară, un oraș, o localitate sau un loc de oriunde în lume. Cu coordonatorul nostru GPS, coordonatele locației dvs. sunt preluate automat și tipărite pe harta dvs. Dacă schimbați locația, coordonatele de pe harta afișului sunt actualizate. De asemenea, puteți alege să debifați opțiunea pentru coordonate și, în schimb, să introduceți orice text pe hartă. Poate fi o amintire, un nume, un salut, un mesaj sau o notă mică. Te alegi singur.

Personalizați textul, stilul și culoarea

Când vă personalizați harta, alegeți ce text să apară pe harta posterului. Numele locației selectate este tipărit automat ca titlu, dar poate fi schimbat. Sub titlu se află un subtitlu care este tipărit automat ca numele țării din locația pe care ați selectat-o. Acesta poate fi, de asemenea, personalizat. Dacă locația pe care ați selectat-o ​​este Stockholm, titlul de pe harta dvs. va fi Stockholm și subtitlul Suedia. La pasul 2, atunci când vă proiectați propria hartă, alegeți mai întâi o temă. Tema controlează designul tipografic al hărții dvs. Alegeți între stilurile Original, Basic, Modern, Boxed și Gin. Apoi, alegeți un stil, care controlează modul în care ar trebui să arate cadrul hărții posterului. Aici puteți alege între Clasic, care este stilul pentru afișele clasice cu hărți, Poster, care vă încadrează harta cu un cadru frumos, subțire, alb, sau Borderless, care este o opțiune de abandon în care harta acoperă întreaga hartă a posterului. Apoi alegeți culoarea dorită pe harta posterului. Puteți combina sute de modele diferite și puteți crea propria dvs. hartă de poster unică.

Hartă cu ramă foto

Asigurați-vă că încadrați harta posterului, astfel încât să devină un tablou frumos. Avem o gamă atent selecționată de rame de poster de înaltă calitate în negru, alb și stejar masiv. Ramele noastre sunt disponibile în dimensiuni potrivite atât pentru hartă 30x40, hartă 50x70 cât și pentru hartă 70x100cm. Poate fi frumos să atârnați două hărți afișe care se potrivesc împreună pe perete ca o „pereche perfectă”.

Hârtia noastră

  • 200 de grame
  • Suprafață mată frumoasă
  • Rezistent la vârstă
  • Certificat de mediu FSC

Responsabilitate față de mediu
Când alegeți să cumpărați postere și hărți de la noi, împreună ne asumăm responsabilitatea pentru mediu și natura noastră. Tipografia noastră este certificată ecologic și deține certificatul Nordic Swan, care asigură o producție curată, iar energia electrică pe care o folosim provine de la producători locali. Prin organizația OneTreePlanted, plantăm copaci noi care, printre altele, curăță aerul pe care îl respirăm și produc oxigen nou. Pentru fiecare copac pe care îl folosim în realizarea posterelor noastre, plantăm doi noi. În acest fel, asigurăm o producție durabilă atât astăzi, cât și în viitor.

Serviciu clienți

Aveți întrebări despre hărțile noastre sau despre alte produse sau aveți nevoie de ajutor cu comanda dvs.? Luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți prin formularul nostru web de aici de pe site sau trimițând un e-mail. În mod normal, răspundem în aceeași zi și întotdeauna în 24 de ore în zilele lucrătoare. Nicio întrebare nu este prea mare sau prea mică. Bun venit la Gallerix.