Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Artă la modă
Cea mai frumoasă piesă de artă

Poster de naștere

Nașterea unui copil este cel mai minunat moment din viață pentru toți părinții. Cu datele personale, desenele unice și abilitatea de a personaliza designul posterului de naștere, îți poți crea propria capodoperă pentru a-ți aminti cât de mic a fost copilul tău prima oară când l-ați văzut. Imprimăm posterele noastre de naștere pe o hârtie semi-mată de 200 g/m² atent selectată, de calitate superioară premium, concepută special pentru postere și printuri fotorealiste. Toate posterele de naștere sunt, de asemenea, imprimate manual în relief cu sigiliul nostru unic, oferind printului un aspect exclusivist.
Culori diferite
Copilul tău la scara 1:1
Mai multe stiluri
Ilustrațiile noastre
Creați-vă propriul poster unic de naștere în lungimea reală de naștere a copilului dumneavoastră. Schițele sunt scalate la dimensiunea naturală.
Original #1

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Original #2

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Coal #1

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Coal #2

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Contour #1

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Contour #2

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Carbon #1

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Carbon #2

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Carrara #1

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Carrara #2

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Blanket

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Sweetheart

Artistic sketch

164,59 lei 249,00 lei
Sanna Wieslander

Descoperiți cele mai recente ilustrații ale noastre „Cuddle” și „Sweet Dreams” ilustrate de Sanna Wieslander.

Citește mai mult Citește mai mult
Nou!
În colaborare cu Sanna Wieslander, am lansat acum noile ilustrații dulci „Cuddle” și „Sweet Dreams”.
Cuddle

Ilustrație de Sanna Wieslander

164,59 lei 249,00 lei
Sweet Dreams

Ilustrație de Sanna Wieslander

164,59 lei 249,00 lei
Footprints

Artistic sketch

105,10 lei 159,00 lei
Teddy

Artistic sketch

105,10 lei 159,00 lei
Clienții noștri pe Instagram
Fii inspirat de ceea ce au creat alții. Găsește-ți preferatele și creează-ți propriul poster unic de naștere.

Poster de naștere


Poster de naștere – Artă unică

Faceți artă din cele mai bune bunuri ale tale și sărbătorește amintirea nașterii copilului tău cu un poster de naștere. Un poster de naștere de la Gallerix este atât o operă de artă, cât și o reamintire frumoasă a cât de mic era copilul tău când a venit pe lume. Cu un poster de naștere care este complet unic cu data și numele copilului tău și cu schițe scalate la dimensiunea naturală, îți creezi propria mică capodopera. Alegeți dintre mai multe culori și stiluri diferite și găsiți-vă favoritul personal.

Creați-vă propriul poster de naștere

Alegeți care dintre frumoasele noastre postere de naștere doriți să reprezinte copilul dvs. Creați-vă propriul poster unic de naștere alegând cadrul, textele, datele despre naștere și culoarea. Când introduceți lungimea de naștere a copilului dumneavoastră, dimensiunea schiței este ajustată în consecință și tipărită la scară 1:1, dimensiune naturală. Prin urmare, toate afișele cu naștere au dimensiunea 50x70. Pe lângă numele copilului tău, poți introduce și ora nașterii, ziua nașterii, greutatea la naștere și un salut personal care face posterul tău complet unic. O felicitare personală poate fi foarte distractiv de inclus atunci când posterul de naștere este oferit ca cadou de botez, dar aceeași linie de text poate fi folosită și pentru orice text. De ce să nu scrieți în ce oraș și în ce spital s-a născut micul miracol? Posibilitățile sunt nesfârșite, iar alegerea vă aparține!

O amintire pentru viață

Posterele noastre de naștere sunt complet unice și pot fi comandate numai de la Gallerix. Artiștii din spatele fiecărei ilustrații sunt designeri din propria noastră echipă de design și, în plus, invităm ocazional și alți artiști care ajung să pună nota lor personală pe afișele noastre de naștere. Descoperiți noile noastre ilustrații „Cuddle” și „Sweet Dreams” create de talentata ilustratoare Sanna Wieslander. Citiți mai multe despre colaborarea noastră unică aici.

Poster de naștere ca cadou de botez

Un poster de naștere este un cadou minunat pentru orice părinte. Rasfata-te sau ofera cadou unui prieten sau membru al familiei. Oricine are copii și, de asemenea, apreciază designul și designul interior îl va iubi. Un poster de naștere este perfect pentru a fi oferit noilor părinți ca cadou de botez.

Hârtia noastră

Imprimăm posterul tău de naștere pe o hârtie mată de 200 de grame atent selectată de cea mai bună calitate de la fabrica de hârtie franceză Clairefontaine. Atât hârtia, cât și producția sunt etichetate ecologice, iar afișele noastre de naștere sunt, de asemenea, semnate cu sigiliul nostru în relief manual, care conferă fiecărei plăci o ștampilă exclusivă de calitate.

  • 200 de grame MultiDesign
  • Hârtie groasă
  • Suprafață mată frumoasă
  • Rezistent la vârstă
  • Certificat FSC

Responsabilitate față de mediu

Copiii noștri sunt viitorul nostru. Când comanzi posterul tău de naștere de la Gallerix, te poți simți în siguranță în faptul că ne protejăm natura și mediul, atât astăzi, cât și mâine. Imprimăm și ambalăm afișele noastre de naștere în Suedia, iar tipografia noastră deține certificatul Nordic Swan pentru o producție mai curată și pentru a asigura o gestionare durabilă a pădurilor. Energia electrică pe care o consumăm provine de la producători locali. Pentru fiecare copac folosit la producerea posterelor noastre, ne asigurăm că plantăm doi noi.