Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Deveni un membru
 

Beneficiile pe care le obțineți

Istoricul bonurilor

Bonul este un document valoros care este ușor de rătăcit. Salvăm istoricul comenzilor tale, astfel încât să îl poți accesa cu ușurință dacă este necesar, de exemplu în ceea ce privește retururile, retragerile sau garanțiile. Istoricul comenzilor tale va fi salvat doar pentru o perioadă de timp în conformitate cu GDPR.

Oferte pentru membri

Obține acces la oferte speciale înaintea oricui. Prin buletinul nostru informativ, ai acces mai rapid la știri și promoții, precum și acces prioritar la campaniile de reduceri.

Prețuri pentru membri

Ca membru al Gallerix, oferim reduceri pentru membri la articole selectate. Reducerile pentru membri sunt activate automat și vor apărea automat când te conectezi pe site.

Concursuri

Ca membru Gallerix, poți participa la unul dintre concursurile noastre și poți câștiga premii grozave. Implică-te și votează printurile preferate din colecțiile noi pentru a participa automat la concursuri și a concura pentru premii grozave.

Plantați copaci – ajută-ne să ajutăm mediul

Susținem organizația OneTreePlanted. Împreună plantăm copaci noi pentru a ajuta la curățarea aerului pe care îl respirăm prin absorbția dioxidului de carbon și producerea de oxigen proaspăt. Pentru fiecare copac folosit în producția noastră plantăm doi copaci noi undeva în lume.

Înregistrați un membru