Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei

Când alegeți să faceți cumpărături de la Gallerix, vă puteți simți în siguranță în faptul că, împreună cu noi, vă asumați responsabilitatea pentru mediu și natura noastră. Tipografia noastră este certificată conform ISO14001 și deține certificatul Nordic Swan pentru o producție mai curată și pentru a asigura un management durabil al pădurilor. Electricitatea pe care o consumăm provine de la producători locali și este marcată de origine emisă de Svenska kraftnät. Un viitor curat și sănătos este responsabilitatea noastră comună.

Suntem o companie de sprijin pentru organizația OneTreePlanted și prin aceasta plantăm copaci noi care, printre altele, ajută la curățarea aerului pe care îl respirăm absorbind dioxidul de carbon și producând nou oxigen.

 

De ce sunt copacii importanți pentru mediu?

Copacii ajută la curățarea aerului pe care îl respirăm absorbind dioxidul de carbon și producând nou oxigen. Ele joacă un rol cheie în legarea apei de ploaie de sol, prevenind eroziunea și ajută la răcirea planetei noastre prin stocarea gazelor cu efect de seră dăunătoare în trunchiuri, ramuri și frunze. Pădurile oferă locuri de muncă pentru peste 1,6 miliarde de oameni din întreaga lume, creează materiale de construcție durabilă și oferă ingrediente cheie în 25% din toate medicamentele. Pădurile oferă, de asemenea, habitat pentru peste 80% din biodiversitatea terestră a lumii. Un singur copac poate găzdui sute de specii de insecte, ciuperci, mușchi, animale și alte plante.

Sursa: OneTreePlanted

 

OneTreePlanted