Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame metalice

Aici vei gasi rame metalice de la Gallerix. Ramele noastre metalice de înaltă calitate vin cu un plexiglas foarte gros. Toate ramele metalice pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame foto metalice


Rame metalice pentru postere

Dacă vrei să cumperi o ramă metalică, vizitează Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o selecție atentă de rame metalice de înaltă calitate. Toate ramele metalice pentru poze pot fi agățate atât în ​​format peisaj, cât și în format portret. Ramele noastre metalice pentru fotografii au cleme flexibile pe spate care vă permit să montați ușor și rapid posterul în cadru. Toate ramele sunt furnizate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Cadrele noastre metalice au o lățime a profilului de 9 mm și o adâncime a profilului de 22 mm.

Asamblare simplă a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre metalice pentru fotografii sunt echipate cu cleme pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre metalice ieftine, de înaltă calitate. De asemenea, au cârlige, astfel încât să poată fi atârnate pe perete atât în ​​format portret, cât și în format peisaj.

Plexiglas foarte gros

Toate ramele metalice din gama noastră sunt echipate cu un plexiglas foarte gros, fără spargeri. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama metalic pentru foto pe perete.

Ramele noastre metalice

  • De înaltă calitate
  • Plexiglas foarte gros
  • Profil subțire
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Montare orizontală și verticală