Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Culoare
Orientare
Filtrare
Utilizează filtrul
Postere
Postere la Gallerix
Postere pentru toate camerele

Postere

La Gallerix poți comanda postere care oferă ceva pentru toate casele și stilurile. Cu postere și imprimeuri elegante, creați un stil personal și ridicați sentimentul în casa dvs. Urmărim întotdeauna cele mai recente tendințe în design interior și artă și lansăm noi motive de afișe selectate în fiecare săptămână. Lasa-te inspirat si descoperi cele mai noi tendinte. Oferim întotdeauna livrări rapide și prețuri mici. Bun venit la Gallerix.

Cumpărați postere și afișe online


Gama completă de postere online

La Gallerix veți găsi o gamă completă de postere online și ceva pentru toate gusturile și stilurile de interior. Cele mai bune arte și design sunt adunate aici și sunt disponibile pentru toată lumea la un preț bun. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de artă de perete, postere și postere ieftine pentru a se potrivi oricărui stil; de la motive calme, frumoase ale naturii și motive metropolitane impresionante până la postere abstracte colorate sau plictisitoare. În ciuda varietății mari a colecțiilor noastre de imagini, minimalismul și simplitatea stilului de design scandinav formează miezul inspirației noastre. Indiferent dacă interiorul dvs. este întunecat și dens sau luminos, cu spații deschise, selecția noastră largă de artă este gata să o completeze cu motivele la alegere. Alegeți dintre temele noastre Design nou scandinav sau Design modern sau, alternativ, dintr-una dintre categoriile noastre precum botanică, natură, grafică, artă foto, picturi pentru copii sau modă. Avem postere frumoase pentru toate stilurile.

Cumpărați postere elegante

Dacă doriți să cumpărați postere online, ar trebui să vizitați Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o gamă largă de postere și rame care se potrivesc tuturor tipurilor de încăperi și stiluri. Alegeți intrări în categorii precum abstract, botanică, animale, alb-negru, tablouri de bucătărie, texte, natură sau picturi pentru copii.

Postere și afișe pentru toate camerele

Oferim o selecție largă de postere împreună cu rame de înaltă calitate, vă oferă posibilitatea de a combina exact tipul de perete cu tablouri care se potrivește stilului dvs. La noi vei găsi o mulțime de postere la modă. Găsiți-vă preferatele și potriviți-vă din diferite categorii pentru a vă crea peretele de artă unic. Oferim postere la modă și stilate pentru toate gusturile, de la minimalism geometric și artă foto alb-negru până la picturi vibrante și atrăgătoare cu animale și motive ale naturii. Sau de ce nu postere elegante din categoria Cities & Architecture cu motive din orașe precum New York, Paris sau Stockholm. Toate pot fi combinate cu oricare dintre ramele noastre în finisaj negru, finisaj alb sau stejar masiv.

Cele mai bine vândute și postere în tendințe

Fie că știi exact ce postere cauți sau dacă doar cauți inspirație, ar trebui să fie ușor să-l găsești pe cel potrivit. Am împărțit posterele noastre de design în categorii, liste de top și teme, astfel încât să puteți găsi cu ușurință gama noastră de postere. În lista de știri veți găsi cele mai recent motive primite, lista celor mai bine vândute listează cele mai populare postere ale noastre, iar în lista Tendințe acum, designerii și ilustratorii noștri listează cele mai la modă motive pentru sezon. Căutați un motiv special pentru un poster? Puteți căuta după nume, motiv și categorii, iar dacă doriți să vedeți postere într-o anumită culoare sau într-un anumit format, cum ar fi peisaj sau portret, puteți utiliza funcția noastră de filtrare.

Comandați postere și printuri online

Când comandați de la Gallerix, primiți postere și printuri de cea mai înaltă calitate. Tiparim pe o hartie rezistenta la varsta de 200 de grame cu o suprafata mata si exclusivista. Hârtia provine de la fabrica de hârtie franceză Clairefontaine. Posterele noastre sunt disponibile în patru dimensiuni diferite:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Ambalăm în tuburi foarte rezistente și în cutii lăcuite de calitate extra rezistentă la impact pentru a vă asigura livrări în siguranță către dvs. ca client. De asemenea, ne asigurăm că oferim livrare rapidă. Toate expedierile noastre sunt trimise prin DHL sau FedEx. La casă, plătiți ușor și în siguranță cu Klarna, care oferă atât plata cu cardul, factura și plata directă. Cumpărați postere și rame de la noi la Gallerix.

Hârtia noastră

  • 200 grame/m2
  • Hârtie groasă
  • Rezistent la vârstă
  • FSC certificat de mediu
Responsabilitate față de mediu

Când alegeți să cumpărați postere de la noi, ne asumăm împreună responsabilitatea pentru mediu și natura noastră. Tipografia noastră este certificată ecologic și deține certificatul Nordic Swan pentru o producție mai curată, iar energia electrică pe care o folosim provine de la producători locali. Prin organizația OneTreePlanted, plantăm copaci noi care, printre altele, curăță aerul pe care îl respirăm și produc oxigen nou. Pentru fiecare copac pe care îl folosim în realizarea posterelor noastre, plantăm doi noi. În acest fel, asigurăm o producție durabilă atât astăzi, cât și în viitor.

Serviciu clienți

Dacă aveți întrebări despre postere noastre sau despre comanda dvs., vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. În mod normal, răspundem în aceeași zi și întotdeauna în 24 de ore în zilele lucrătoare. Contactați serviciul clienți prin formularul nostru de contact de pe site sau trimițând un e-mail. În mod normal, răspundem în 24 de ore. Bun venit la Gallerix!