Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei

Gallerix Inspirație

Căutați inspirație și sfaturi de stil valoroase pe care să le folosiți în propriul design interior? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Citiți despre cele mai recente tendințe, urmați unul dintre ghidurile noastre de bricolaj sau folosiți șabloanele noastre pentru a vă construi propriul zid de galerie. Actualizăm blogul în mod regulat cu noi sfaturi și ghiduri interesante.
Plantăm doi copaci noi pentru fiecare copac folosit la producerea afișelor și ambalajelor noastre.
E timpul să revopsești? Enumerăm sfaturile care vă vor ajuta să evitați greșelile și să obțineți rezultatul perfect. Hai și tu!
E timpul să decorezi camera copiilor? Citiți ghidul nostru unde am adunat cele mai bune 10 sfaturi pentru reușita cu camera copiilor.
Decorează-ți casa cu stil! Enumerăm sfaturile noastre de stil selectate și inteligente pentru reparatorul acasă.
Vă ghidăm în 6 pași simpli pentru a crea un perete cu tablouri. Tot ce trebuie să te gândești pentru a obține un rezultat perfect!
Utilizați șabloanele noastre de perete cu tablouri pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru casa și camera dvs. Avem șabloane atât pentru pereți cu tablouri mici, cât și pentru mari.
Cum decorezi frumos cu postere? Enumerăm 10 sfaturi de stil care garantează că vor grăbi inspirația.
Agățarea unui tablou nu a fost niciodată mai ușoară. Tot ce este nevoie este un ciocan, fără alte instrumente mai avansate.
Cea mai mare zi de cumpărături din an. Anul acesta, Black Friday cade pe 24 noiembrie. Citiți mai multe despre istoria din spatele Black Friday.