Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Inspiratie pentru camera copiilor

Inspiratie pentru camera copiilor

Este timpul să decorezi camera copiilor? Căutați inspirație și sfaturi inteligente de design interior? Atunci ai găsit locul potrivit! Citiți ghidul nostru unde am adunat cele mai bune 10 sfaturi pentru un rezultat reușit de amenajare în camera copiilor.

1. În funcție de nevoie (nu de tendință)
Când decorați camera unui copil, ar trebui să plecați de la nevoile copilului mai degrabă decât de la ceea ce este la modă. Toți copiii sunt diferiți și au nevoi diferite de joacă și stimulare. Ar putea fi un colț confortabil, un pat potrivit, o zonă de joacă, o canapea mare sau un loc pentru studiu, în funcție de vârsta copilului. Copiii mici au adesea o mare nevoie de mult spațiu pe podea unde are loc cea mai mare parte a jocului. Camerele pentru copii pentru cei mai mici, prin urmare, au adesea nevoie de suprafețe libere pe podea, iar depozitarea inteligentă poate fi construită în mod avantajos la înălțime.

2. Personalizează camera
Copiii se bucură când se recunosc și camera devine mai personală dacă vezi cine locuiește acolo. Creați o zonă în care să își poată depozita lucrurile pe care le creează la grădiniță sau la școală și să-și atârne creațiile pe pereți într-un mod structurat. O plăcuță cu nume elegantă pe ușă poate fi atât personală, cât și garantată, pentru a-l face pe copilul tău incredibil de mândru de camera lui!

Tablouri pentru copii pentru camerele copiilor

@taamaraaa.a

3. Lasă-le copiilor să le placă
Desigur, este o idee bună să întrebați copiii ce le place lor înșiși. Dacă răspunsul sunt pereți negri cu cranii și monștri, poate că nu trebuie să le urmezi dorințele la scrisoare, dar poți găsi cu ușurință inspirație pentru propriile idei prin dorințele copiilor. Copilului tău îi plac stelele și spațiul? Sau animale și natură? De ce să nu tapetați pereții cu un tapet într-o culoare la modă cu un model drăguț cu mici stele sau mici animale schițate? Sau atarna postere cu motive spatiale pe care copiii le iubesc. Avem o selecție mare de postere cool pentru copii atât cu motive spațiale, cât și cu animale.

Picturi frumoase pentru copii

@kamila.byk

4. Umple camera de joaca si bucurie
Viața unui copil ar trebui să fie plină de joacă și dragoste, la fel și camera lui! Tendințele minimaliste în toată gloria lor, dar o cameră pentru copii ar trebui să fie decorată în principal cu accent pe joacă și funcționalitate. Prin urmare, asigurați-vă că există o mulțime de suprafețe practice și de depozitare și mobilați cu detalii elegante, cu joc și funcție ca punct de plecare. Depozitarea inteligentă este importantă, astfel încât copiii să poată accesa cu ușurință jucăriile lor preferate, în timp ce tu, ca părinte, vrei să le poți păstra curat și ordonat.

5. Decor cu o temă
O modalitate bună de a crea un fir comun în interior poate fi să porniți de la o temă. Poate fi spațiu, natură, o culoare sau un interes. Pe baza temei, puteți face apoi alegeri de culoare pentru pereți, vopsiți sau tapet și, în continuare, pentru jucării și decorațiuni de perete. În categoriile noastre de postere, puteți găsi cu ușurință postere care se potrivesc împreună dacă doriți să creați un perete cu imagini drăguț sau să atârnați două postere împreună ca o pereche perfectă.

6. Utilizați podeaua
Suprafața podelei este importantă atât pentru funcționalitate, cât și pentru stil. Un covor frumos de tipul potrivit este de obicei un bun punct de plecare. Copiii mici au nevoie de spații mari de joacă pe podea și adesea suprafețe uniforme, iar apoi poate fi potrivit un covor puțin mai subțire, care este și ușor de păstrat curat. Copiii puțin mai mari care nu se mai joacă pe podea pot beneficia mai mult de pe urma unui covor puțin mai gros, cu grămadă lungă, pe care este confortabil să mergi și creează o senzație mai confortabilă.

Decorare în camera copiilor

@ooarven

7. Folosește designul cu funcție
Există o mulțime de mobilier elegant, rafturi, covoare și articole de depozitare special create cu gândul la copii. Articolele practice nu trebuie să fie neapărat urâte și plictisitoare, articolele cu design elegant pot fi cel puțin la fel de prietenoase cu copiii ca și cele tradiționale. De ce să nu alegeți depozitare stilată în materiale și culori naturale și pentru camera copiilor?

8. Îndrăznește să folosești model și culoare
Camerele copiilor ar trebui să fie jucăușe și inspirate. Copiii iubesc culoarea și forma, iar în camera copiilor putem îndrăzni să ieșim în evidență puțin mai mult decât în ​​celălalt design interior al nostru, care este adesea curat, cu culori naturale stricte în stilul interior scandinav. Există o mulțime de culori elegante pentru pereți din care puteți alege sau imagini de fundal cu diverse modele interesante în culori elegante. Apoi completați pereții cu postere bine alese.

9. Stocare inteligentă
Nicăieri altundeva în casă nu este depozitarea inteligentă la fel de importantă ca în camera copiilor. În camera copiilor, trebuie să creăm spațiu pentru joacă și să avem suprafețe mari libere, iar depozitarea la înălțime este, prin urmare, o idee bună. De asemenea, asigurați-vă că folosiți spațiul de sub pat, unde cu sertare pe roți creați cu ușurință o mulțime de spațiu de depozitare pe care copiii îl pot accesa cu ușurință și unde puteți ascunde jucăriile și alte gadget-uri pe care copiii nu le folosesc zilnic. bază. Un raft elegant, la înălțimea potrivită, la care pot ajunge chiar și copiii, este un detaliu binevenit în majoritatea camerelor copiilor.

10. Planifică pentru viitor
Copiii cresc și se dezvoltă rapid. Prin urmare, nu uitați să planificați și viitorul atunci când decorați camera copiilor. Poate că patul trebuie schimbat și modernizat cu unul mai mare în câțiva ani, sau este nevoie de un birou în viitorul apropiat, pe măsură ce copiii mai mici se apropie de vârsta școlară. Poate că garderoba ar trebui să fie suficient de dimensionată încât să funcționeze cel puțin 3-5 ani de acum înainte?

Baftă cu camera copiilor tăi!