Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Filtrează selecția
Închide
Utilizează filtrul
Mărime
Filtrare
Utilizează filtrul

Rame negre

Aici veți găsi rame negre de la Gallerix. Ramele noastre negre de înaltă calitate vin cu plexiglas foarte gros. Toate ramele pot fi agățate atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Cumpărați rame negre


Rame negre pentru postere

Dacă doriți să cumpărați rame negre, vizitați Gallerix.ro. La Gallerix veți găsi o selecție atentă de rame negre. Toate ramele negre pot fi agățate atât în ​​format peisaj, cât și în format portret. Ramele noastre negre pentru au cleme flexibile de rotire pe spate care vă permit să montați ușor și rapid posterul în cadru. Toate ramele sunt furnizate cu un plexiglas extra gros care vă protejează posterul de murdărie și zgârieturi. Ramele noastre negre au o lățime a profilului de 9-12 mm și o adâncime a profilului de 20-22 mm.

Rame negre din diferite materiale

Ramele pentru în negru sunt disponibile atât din lemn, cât și din metal. Ramele noastre din lemn negru sunt realizate din lemn de pin, cu un finisaj de suprafață dublu lăcuit de o calitate absolută. Lacul cu dublu strat oferă o suprafață mai fină și face cadrul mai rezistent la zgârieturi. Ramele noastre metalice au un finisaj de suprafață semi-mat. Ramele din lemn negru au o lățime a profilului de 12 mm și o adâncime a profilului de 20 mm. Ramele metalice negre au o lățime a profilului puțin mai îngustă de 9 mm și o adâncime a profilului de 22 mm.

Asamblare ușoară a ramei

Toate modelele și dimensiunile ramelor noastre negre sunt echipate cu cleme de răsucire pe spate, ceea ce face rapidă și ușoară montarea posterelor în ramele noastre negre ieftine, de înaltă calitate. De asemenea, au cârlige, astfel încât să poată fi atârnate pe perete atât în ​​format portret, cât și în format peisaj.

Plexiglass extra gros

Toate ramele negre din gama noastră sunt echipate cu un plexiglas foarte gros. La livrare, pe fiecare parte a geamului există un plastic de protecție care protejează împotriva murdăriei și zgârieturilor. Asigurați-vă că ați îndepărtat plasticul de protecție înainte de a agăța rama foto de perete.

Ramele noastre negre

  • De înaltă calitate
  • Plexiglass extra gros
  • Finisajul suprafeței lăcuit dublu
  • Dimensiune (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Lemn certificat FSC
  • Montare orizontală și verticală
Serviciul pentru clienți

Dacă aveți întrebări despre ramele noastre negre, sunteți binevenit să contactați serviciul nostru pentru clienți. Contactați serviciul clienți prin formularul de contact de pe site sau trimițându-ne un e-mail. Răspundem întotdeauna cât de repede putem, în mod normal în 24 de ore. Bun venit la Gallerix!