Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
10 moduri de a decora cu postere

10 moduri de a decora cu postere

Cum decorezi frumos cu postere? Enumerăm 10 sfaturi de stil care arată cum poți decora cu postere în moduri diferite și care garantează că vor grăbi inspirația. Rămâneți pe fază!

 

Postere cu culori care interacționează

@asemakatu

1. Lăsați culorile să interacționeze
Alegeți câteva culori de bază și alegeți motive în funcție de culoare. Cu instrumentul nostru la îndemână de filtrare/sortare, puteți căuta postere în culorile selectate.

 


 

Postere alb-negru

@jb_styling_interieur

2. Elegant cu alb-negru
Nimic nu este mai ușor de combinat cu interiorul decât posterele alb-negru - se potrivesc tuturor camerelor și stilurilor! Creați-vă propriul perete personal cu imagini numai cu postere alb-negru - super tare!

 


 

Postere la agățător poster

@haeuschenliebe

3. Postere la agățător poster
Plasarea ramelor de poze cu postere pe benzi de tablouri este perfectă atunci când aveți spațiu limitat, de exemplu în hol sau pe un perete mai scurt.

 


 

Postere în peretele cu tablouri la înălțime

@pilkess

4. Construiți pe înălțime
Construirea la înălțime necesită spațiu minim pe perete, dar oferă mult efect și este o modalitate excelentă de a folosi bine spațiul liber.

 


 

Potriviți postere cu mobilierul

@cc_no8

5. Potriviți postere cu mobilier
Este frumos să potriviți stilul afișelor dvs. cu stilul mobilierului dvs., atât ca culoare, cât și ca formă și finisaj. Mobilierul rustic din materiale naturale precum lemnul poate fi, de exemplu, frumos asortat cu postere abstracte în culori naturale precum maro sau nisip.

 


 

Postere Perfect Pair

@mimis_homestory

6. Perechea perfecta
Alegeți două postere potrivite și agățați-le împreună. Simplu, eficient și ușor de plasat în aproape orice casă!

 


 

Perete cu tablouri mari cu postere

@bjorkmanchristine

7. Construiește mare
Necesita spatiu si trebuie sa investesti un ban - dar wow ce frumos va fi! Umplerea unui perete întreg cu postere și tablouri înrămate nu este ceva ce fac mulți oameni, ci ceva pe care majoritatea oamenilor ar trebui să îndrăznească să facă!

 


 

Poster adaptat la senzația din cameră

@cream_interior

8. Adaptează senzația la cameră
Alegerea unei palete de culori și a unui mesaj care se armonizează cu camera creează un întreg. În dormitor, alegem, așadar, nuanțe atenuate de culori calmante în combinație cu fotografii și mesaje liniștite.

 


 

Postere cu o temă constant abstractă

@huisje.55

9. Tema consecventa
Lăsați designul inspirat de o temă comună să vă umple pereții. Combinarea culorii și a formei din posterele noastre abstracte este o modalitate simplă și bună de a crea un fir comun în peretele dvs. cu imagini.

 


 

Poster mare

@fjelievillan

10. Artă în format mare
Un poster de artă cu adevărat drăguț poate fi agățat în mod avantajos în format mare. Unul dintre preferatele noastre este posterul Fernend Leger No2.

Mult succes!