Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Decorează-ți casa cu postere

Decorează-ți casa cu postere

Când pereții sunt vopsiți, mobilierul amenajat, iluminatul instalat și covoarele și draperiile la loc, este timpul să decorezi cu detalii. Setarea stilului într-o cameră cu postere și tablouri înrămate este o modalitate ușoară și ieftină de a obține acea atingere finală care ridică întreaga cameră la noi înălțimi fantastice. Aici listăm sfaturile noastre de stil inteligent și selectate pentru reparatorul acasă:

1. Construiește un perete cu imagini
Construirea unui perete cu tablouri este o modalitate simplă și ieftină de a ridica o întreagă cameră. Pereții cu tablouri pot fi atât mari, cât și mici, în funcție de cameră și suprafață, dar au în comun faptul că creează o viață nouă pe pereți. În plus, posibilitatea de a crea un mix de stil personal este practic nesfârșită! Cu mijloace mici și simple, puteți transforma rapid o suprafață goală și plictisitoare de perete într-o colecție de artă frumoasă și personală.

2. Profită de ferestre frumoase
Nu trebuie să pui un ghiveci de flori și o lampă într-o fereastră. Deși posterele sunt de obicei atârnate pe perete, poți uneori să îndrăznești să te gândești în afara cutiei și fie să așezi o ramă cu postere sprijinite de perete lângă o fereastră cu lumină frumoasă, fie să așezi rame cu postere pe pervaz. Simțiți-vă liber să combinați cu alte articole decorative frumoase!

3. Lasă culoarea și forma să interacționeze
Creați o colecție de artă de impact care interacționează cu împrejurimile construind un perete de postere cu culori care merg ton pe ton. Creați un moodboard cu câteva culori selectate pe care le luați din mobilier și pereți și folosiți-le ca punct de plecare atunci când alegeți postere, de exemplu bej și negru. Va fi atât eficient, cât și armonizator - și incredibil de elegant!

4. Alegeți o temă consistentă
O modalitate elegantă de a crea un perete cu tablouri cu postere care interacționează este de a alege postere cu o temă comună, fie o categorie selectată, un subiect sau un stil. O temă comună poate fi Natura, un subiect comun poate fi Dragostea și un stil comun poate fi abstract sau minimalist.

5. Decorat cu postere alb-negru
Posterele alb-negru sunt ușor de combinat cu orice stil și culoare. Astfel, este ușor să găsiți postere care se potrivesc atât cu culoarea pereților, cu mobilierul sau cu alte postere, indiferent de punctul de plecare. Fie combini postere alb-negru pe peretele tău cu imagini, fie folosești postere alb-negru care se despart în combinație cu alte postere color.

6. Găsiți surse externe de inspirație
Cui nu-i place să navigheze pe internet în căutarea inspirației? Luați un ecran de imprimare și salvați imagini când apar detalii interioare elegante care vă plac, soluții inteligente pe care le puteți folosi în propria casă sau combinații de culori care vă atrag și pe care vă puteți imagina că le utilizați în propria casă în ziua în care decideți să vopsiți .