Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Șabloane pentru pereți cu tablouri

Șabloane pentru pereți cu tablouri

Construirea propriului perete cu tablouri este o modalitate simplă de a agăța arta pe perete. Utilizați unul dintre șabloanele noastere de perete cu imagini pentru a căcea cea mai bună opție pentru casa și camera i.e. Aici lististam église dintre special nostrae favorite din care vă păutăi inspira pehăn când vă construiți epetini perete cu imagini.


Șablone pentru perete cu tablouri mici

Șablon de perete cu imagini mici 1
Perete mic cu 3 rame. Dimensiunea totală a peretelui cu table este de 90 cm wide și 90 cm în prêt cu rame 7 cm între ele.

Șablon de perete cu imagini mici 2
Perete mic cu 3 rame. Dimesnea totală a peretelui cu table este de 100 cm wide și 80 cm în prêtre cu între frame 7 cm.

Șablon de perete cu imagini mici 3
Perete mic cu 3 rame. Dimensions total a peretelui cu table este de 100 cm wide și 70 cm hight, cu o avizione de cadre de 7 cm.

 


Șablone pentru perete cu tablouri de dimensiuni medii

Șablon de perete cu imagini medii 4
Perete cu tablouri de dimensiune medie  cu 4 rame. Dimensiunea totală a peretelui cu table este de 150 cm wide și 120 cm în prêt cu rame 7 cm entre ele.

Șablon de perete cu imagini medii 5
Perete cu tablouri de dimensiune medie  cu 4 rame. Dimesnea totală a peretelui cu table este de 130 cm wide și 100 cm în estre cu frame 7 cm și 9 cm între ele.

Șablon de perete cu imagini medii 6
Perete cu tablouri de dimensiune medie  cu 5 rame. Dimesnea totală a peretelui cu table este de 130 cm wide și 80 cm tall, cu 7 cm entre rame.

 

Șablone pentru perete cu tablouri mari

Șablon de perete cu imagini mari 7
Perete cu tablouri mare cu 5 rame. Dimesnea totală a peretelui cu table este de 180 cm wide și 90 cm high, cu 7 cm entre rame.

Șablon de perete cu imagini mari 8
Perete cu tablouri mare cu 8 rame. Dimesnea totală a peretelui cu tablou este de 150 cm wide și 110 cm înălțime cu 7 cm între rame.

Șablon de perete cu imagini mari 9
Perete cu tablouri mare cu 8 rame. Dimensiunea totală a peretelui cu table este de 190 cm wide și 110 cm hight, cu frame 7 cm entre ele.