Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Cârligul inteligent pentru foto

Cârligul inteligent pentru foto

BOLD Cârlig pentru foto este un produs dezvoltat în Suedia, care se potrivește tuturor tipurilor de rame și pereți pentru fotografii destinate artei și fotografiilor. Designul unic oferă o flexibilitate incredibilă și este rapid și ușor să atârnați picturile chiar și pe pereții din materiale cu adevărat dure. Tot ce este nevoie este un ciocan, fără alte instrumente mai avansate.

BOLD Cârlige pentru foto (2buc)

Avantajele BOLD Cârlige pentru foto:

  • Se potrivește tuturor tipurilor de rame și pereți
  • Instalare super rapidă
  • Nu este nevoie de șuruburi, dibluri sau burghie
  • Lasă urme minime pe perete

 

Vezi videoclipul produsului - Dați clic aici!

 

Remedieri în toate tipurile de pereți
BOLD Cârlig pentru foto are cuie din oțel șlefuit, care sunt ușor de bătut fie în beton, lemn sau ipsos, folosind doar un standard ciocan. Proprietățile cuielor din oțel înseamnă că cârligul de tablou se atașează chiar și acolo unde cuiele obișnuite nu sunt în mod normal suficiente, de exemplu în pereții tari de beton. În plus, cuiele, care nu au mai mult de 1,2 mm în grosime, lasă urme minime în perete. Aceasta înseamnă că evitați găurile mari pentru șuruburi sau daunele care trebuie reparate în ziua în care este timpul să mutați un tablou.

BOLD Cârlig se potrivește în toate tipurile de pereți

Se atașează la toate tipurile de pereți

Se potrivește tuturor tipurilor de rame
Există mii de variante de rame, dar BOLD Cârlig pentru foto se potrivește cu marea majoritate. În funcție de designul și dimensiunea cadrului, puteți alege fie să agățați poza pe cârligul pentru imagini îndrăznețe direct pe cadru, folosind elementele de fixare existente ale cadrului, atunci când sunt disponibile, sau cu sârmă pentru imagine. Știftul de raft al cârligului de imagine se potrivește cu marea majoritate a suporturilor pentru cadru, iar adâncimea optimă a cârligului înseamnă că rama atârnă chiar lângă perete, fără goluri în părțile laterale.

Ușor de asamblat
Cu BOLD Cârlig pentru foto nu este nevoie să înșurubați, să folosiți dopuri sau să pregăuriți. Nu durează mai mult de câteva secunde pentru a atârna un tablou pe perete. Pereții de beton sunt, de obicei, cei mai dificili de agățat picturile, dar cu BOLD Cârlig pentru foto, chiar și acestea pot fi realizate doar cu un ciocan obișnuit, chiar și de către cel mai începător montator.

Caracteristici unice
BOLD Cârlig pentru fotok este fabricat dintr-un termoplastic foarte puternic, dar flexibil, cu proprietăți care îi permit să reziste la sarcini mari
dar în același timp să nu crape. Cuiele din oțel șlefuit se fixează pe toate tipurile obișnuite de pereți, cu excepția sticlei și a plăcilor, iar designul cârligului pentru tablou înseamnă că atârnă ferm de perete chiar și sub sarcină. Pe fata, BOLD Cârlig pentru foto este prevazut cu un relief, o inaltare in fata carligului, cu scara de masura in centimetri si inci pentru a facilita reglarea amplasarii in timpul instalarii. Micile adâncituri din lateralul cârligului facilitează intrarea în spate și scoaterea din nou de pe perete.

BOLD Cârlig pentru foto costă 14,90 lei (pachet de 2) și poate fi cumpărat aici.

 

BOLD Cârlig pentru foto de profil

BOLD Cârlig pentru foto


Cumpărați BOLD Cârlig pentru foto