Până la 30% reducere la postere
Valabil pentru cumpărături de cel putin 179 lei
Cum se construiește un perete cu tablouri

Cum se construiește un perete cu tablouri

Crearea propriului perete cu tablouri poate fi o provocare. În primul rând, dimensiunea peretelui cu tablou ar trebui să se potrivească cu camera selectată, iar ramele ar trebui să atârne drept și ordonat într-o constelație bine gândită. Combinarea diferitelor dimensiuni de rame și obținerea unui spațiu frumos între rame poate fi dificilă și există multe detalii la care să te gândești pentru a crea un întreg frumos. Alăturați-vă nouă în timp ce vă ghidăm prin procesul de creare a peretelui cu imagini perfect!

Deci, cum construiești un perete cu tablouri?

1. Plan
Începe prin a avea un plan. Înainte de a începe să construiți peretele dvs. de tablouri, trebuie să știți ce suprafață va fi acoperită pe perete, ce dimensiuni rame veți folosi, din câte rame va consta peretele dvs. de tablou și ce spațiu veți avea între rame. O idee bună este să schițezi pe hârtie și să te testezi până găsești o soluție care crezi că se potrivește bine.

2. Buget
Achiziționarea unui singur poster sau o ramă pentru fotografii este relativ ieftină, dar pe măsură ce numărul crește, la fel și costul. Stabiliți un buget pentru peretele dvs. de imagini, astfel încât să cunoașteți costul total chiar de la început.

3. Aflați măsurători importante
Măsurați cât spațiu aveți pe peretele dvs. Cât de lat poate fi peretele cu tablou și cât de înalt? Spațiul stabilește adesea limitări, dar creează și condiții. Când știți aproximativ ce suprafață este disponibilă, puteți, de exemplu, să folosiți unul dintre șabloanele noastre pentru pereți cu tablouri pentru a selecta cu ușurință o constelație finită care credeți că arată bine și se potrivește spațiului de pe peretele dvs. Toate șabloanele noastre pentru pereți cu tablouri au măsurători clare care indică lățimea și înălțimea totală a peretelui cu tablouri.

4. Adaptați-vă la cameră
Dimensiune după zonă. O cameră mare oferă spațiu pentru un perete cu tablou mare, o cameră mică are loc pentru un perete cu tablou mic. Cu cât camera este mai mare, cu atât poți folosi mai mult aer și există spații ceva mai mari între cadre.

5. Găsiți echilibrul de culoare potrivit
Începeți de la culoarea pereților și a mobilierului. Asigurați-vă că alegerea dvs. de rame și postere se armonizează cu culoarea peretelui și cu celelalte mobilier. Un sfat bun este să alegeți două sau trei culori de la care să începeți. În acest fel, va fi ușor să vă asigurați că combinația de postere interacționează atât între ele, cât și cu împrejurimile și eviți ca rezultatul să fie dezordonat.

6. Alegeți o temă!
Acum pentru partea distractivă - alegerea motivelor superbe! În gama de postere Gallerix veți găsi ceva pentru toate gusturile și stilurile, iar opțiunile sunt aproape nesfârșite. Îndrăznește să variați și să combinați diferite tipuri de motive, dar încercați să păstrați un fir comun prin alegerile dvs. O categorie cu care este ușor de lucrat sunt posterele alb-negru, care sunt ușor de combinat cu postere color din alte categorii precum abstract, natură sau artă foto. Un sfat bun este să selectați, de asemenea, un număr de postere cu text care se despart din multitudinea de fotografii într-un mod bun.

Mult succes!